Örök Garancia
Használtautó ÖRÖK MINŐSÉG GARANCIÁVAL hihetetlen igaz ?
Autó felvásárlás, autó beszámítás
AZONNALI KÉSZPÉNZES AUTÓFELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS! Használtautók azonnali készpénzes felvásárlása, finanszírozott és hiteles autók, motorok beszámítása, cseréje minden variációban! Autóját, motorkerékpárját, járművét 10 éves korig azonnali készpénzfizetéssel emelt áron megvásároljuk! Telefonos megegyezés után az ország bármely pontjára kiszállunk Önhöz, és azonnal megvásároljuk autóját!*

ÖRÖK GARANCIA

VARIOAUTO KFT egyedülálló szolgáltatása

  • ÖRÖK MINŐSÉG GARANCIA
  • FINANSZÍROZÁS, ÁLLAPOT-ÉRTÉK MANAGEMENT
  • SZERVÍZ ASSZISZTANT, CSEREAUTÓ
  • TELJES BIZTONSÁG PROGRAM

 

Kérjen részletes tájékoztatót telefonon +36-20/443-0000  Kérésére visszahívjuk Önt!  >>

A VARIO Prémium  Plussz csomag tulajdonosaként Ön olyan biztonságban tudhatja magát mint senki más az autó tulajdonosok közül. Autojára élettartam garanciát vállalunk, bárhol, bármikor meghibásodik , jövünk érte , csere autót biztositunk és gyári beszerzési áron cseréljük ki a meghibásodott alkatrészt munkadíj nélkül, garanciális meghibásodásokat  garanciális szerződés szerint ingyen javítjuk , ameddig Ön erre igényt tart, nincs korlátozás a szerződés hosszát illetően.

A fentiek igénybevételéhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy

  • 3 havonta elhozza autóját, díjmentesen átvizsgáljuk, meghívjuk egy kávéra és egy kellemes beszélgetés közben tájékoztatjuk az autója állapotáról, megbeszéljük a szükséges teendőket pl. érdemes-e most eladni az autóját vagy várni vele, minden lehetőségről tájékoztatjuk ami az autójával kapcsolatban szóba jöhet.
  • a gyár által előírt kötelező karbantartásokat (pl. olajcsere) nálunk végezze, ezekre szintén a legkedvezőbb, beszerzési árakat biztosítjuk.

A fenti szolgáltatások hihetetlennek hangzanak , különösen annak fényében , hogy a csomag minden nálunk vásárolt autóhoz jár, ingyenesen!. Külön térítés ellenében igénybevehető nem nálunk vásárolt autóhoz is.  Eddig 1000 nél is több  ügyfelünk veszi igénybe a legnagyobb megelégedettséggel. Várjuk Önt is , hogy használja ki ezt az egyedül álló lehetőséget!

Néhány példa , hogy mit jelent a fenti szolgáltatás a gyakorlatban:

  • Ügyfelünk elutazott Németországba  (ott dolgozik) az autója meghibásodott , csere autó vittünk neki, haza szállítottuk az autóját , garanciális szerződés keretében meghatározottak szerint kicseréltük  a meghibásodott alkatrészt és vissza vittük az újra kifogástalanul működő autóját.
  • Ügyfelünk ezzel minimum 3000 EUR takarított meg...
  • Ügyfelünk nem rendelkezett még Prémium csomaggal , javítani kellett az autóját , más márka szervizek 50000 Ft költséggel számoltak.
  • Ha lett volna Vario Plussz Prémium csomagja a költsége csak 5000 Ft lett volna !! Ügyfelünk ezután boldogan vásárolta meg a csomagot gondolva a jövöbeni lehetséges helyzetekre!

 

Kérjen részletes tájékoztatót telefonon:

Kérjen részletes tájékoztatót telefonon +36-20/443-0000  Kérésére visszahívjuk Önt!  >>